GezondSeksueelGedragRJ

duurzaam verbeteren van professioneel handelen
Laden Evenementen

Symposium Seksueel Gedrag in de Residentiële Jeugdzorg: doorontwikkeling Vlaggensysteem RJ

  • Dit evenement is voorbij.
6 februari 2015 | 12:00 - 17:00

Het Expertisecentrum Veiligheid van Avans Hogeschool organiseert in samenwerking met haar partners Movisie, TNO, Rutgers WPF en Accare op vrijdagmiddag 6 februari 2015 het tweede symposium in het kader van het Raak-Pro project ‘Gezond seksueel gedrag in de residentiële jeugdzorg: duurzaam verbeteren van professioneel handelen’.

Door middel van lezingen en diverse workshops informeren wij u over de stand van zaken van het project en betrekken wij u bij de doorontwikkeling van het Vlaggensysteem voor de residentiële jeugdzorg. Het Vlaggensysteem (ontwikkeld door Sensoa in samenwerking met Movisie) werkt aan het vergroten van de competenties van iedereen die met kinderen/jongeren werkt, zodat zij beter kunnen omgaan met seksueel (grensoverschrijdend) gedrag. Het huidige Vlaggensysteem wordt doorontwikkeld, zodat de methode toepasbaar wordt voor de specifieke context van de residentiële jeugdzorg (Vlaggensysteem RJ). Meer informatie vindt u in het programma.

Het symposium is bedoeld voor professionals werkzaam in de residentiële jeugdzorg, docenten en studenten van HSAO, beleidsmakers en onderzoekers.

Aanmelden voor het symposium en de workshops klik hier.

Details

Date:
6 februari 2015
Time:
12:00 - 17:00

Locatie

Avans Hogeschool
Onderwijsboulevard 215, 's-Hertogenbosch
+ Google Maps